De lekkerste Halal Snoepjes!

De meeste snoepjes worden gemaakt met behulp van gelatine. Dit zorgt voor een “gummy” textuur. Het nadeel van deze gelatine is dat deze meestal wordt gewonnen uit de huiden van varkens. Daardoor zijn deze snoepjes niet halal. Tegenwoordig zijn er meerdere fabrikanten die wel halal snoepjes maken.

Lees verder...

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.